Hvem vi er

Safetyhouse AS, org. nr: 911 689 693.

Vår nettstedsadresse er: https://www.safetyhouse.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjemaer

Meldinger som sendes til oss via kontaktskjemaer blir lagret, for at vi skal kunne behandle dem på en god og effektiv måte. I tillegg til opplysningene som fylles ut i skjemaet, registrerer vi hvilken IP-adresse beskjeden blir registrert fra. Dette gjør vi blant annet for å beskytte oss mot useriøse henvendelser.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Brukerkonto i vår nettbutikk

Når du kjøper noe i vår nettbutikk, kan du velge å opprette en brukerkonto for å få enkel tilgang til dine siste ordre og status på disse. I denne brukerkontoen lages navn, telefonnummer, e-postadresse og post-/ fakturaadresse i tillegg til din kjøpshistorikk.

Analyse

Vi bruker Google Analytics til å kartlegge antall besøk og generelt bruksmønster på dette nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Dine opplysninger deles ikke med utenforstående, med mindre det er nødvendig for å gjennomføre levering av varer du har bestilt i vår nettbutikk. Da vil relevante opplysninger kunne deles med samarbeidspartnere som f.eks budtjenester e.l.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Dersom du har kjøpt noe i vår nettbutikk, oppbevarer vi relevante opplysninger om salget all den tid det finnes et behov for dokumentasjon av handelen av regnskapsmessige årsaker.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

All trafikk på dette nettstedet er kryptert.